Ideologia gender și experimentele pe copii

Platforma civică ÎMPREUNĂ a trimis Ministerului Educației o notificare semnată de 300.000 de români în care se cerea excluderea promovării ideologiei de gen din instituțiile de învățământ.
Ministerul Educației a răspuns contra acestei notificări, practic lăsând cale liberă posibilității diferitelor organizații să încerce să ajungă cu ideologia de gen la copii prin intermediul școlii.
Răspunsul ministerului: „experții cooptați cu atribuții în evaluarea proiectelor de manuale școlare verifică respectarea principiilor nediscriminării de orice fel.”

Cu toate acestea știm că există și discriminarea pozitivă de care nu se prea ține cont. Mai mult decât atât, având în vedere că, conform legislației din România, părinții sunt aceia care au dreptul să își crească și educe copiii conform propriilor convingeri, mă întreb unde își are locul ideologia de gen care vrea să învețe copiii că deși se nasc fie băieți fie fete, ei se pot considera orice, în funcție de cum se simt. Practic știința este dată la o parte pentru a lăsa face loc unor idei nesănătoase bazate pe pseudo-știință. Dar noi, părinții creștini nu ne dorim astfel de ore pentru copiii noștri!
Dacă la nivel de țară aici ne situăm, în Parlamentul European s-a adoptat un text care cere aprobarea unui document din care să reiasă necesitatea promovării și mai intense a egalității în cazul „persoanelor LGBTI”, în special în zona sănătății și educației. Concret, „condamnă cu tărie tratamentele și intervențiile chirurgicale de normalizare sexuală.”

Nu pot să nu observ că pentru “normalizare” ne lovim de ignorarea voită, marginalizarea și chiar interzicerea unor opinii care reflectă punctul de vedere al unei majorități a părinților. În același timp, pentru copiii care suferă de disforie de gen sunt prescrise în mod hazardat tratamente cu inhibitori hormonali și sunt prescrise intervenții chirurgicale care nu se știe ce impact au pe termen lung asupra organismului, creierului și dezvoltării copiilor. Așa cum sublinia recent Carl Heneghan, director al Centrului de Medicină bazată pe Dovezi de la Universitatea Oxford, avem de-a face cu „un experiment pe viu asupra copiilor”. „Dovezile cu privire la folosirea medicamentelor asupra copiilor sunt foarte sărace, şi majoritatea medicamentelor folosite sunt administrate, în mod frecvent, pe baza unor dovezi de calitate îndoielnică sau, în multe cazuri, de nici un fel de dovezi.”
Totodată se dorește, pe baze ideologice, o și mai amplă campanie de sensibilizare a societății față de „persoanele LGBTI” și se vrea o finanțare și mai substanțială pentru organizațiile care se ocupă de persoanele „intersexuale”.
S-a ajuns să se invoce Convenția ONU pentru drepturile copilului pentru a se cere „depatologizarea persoanelor intersexuale”.

Observ așadar că tabloul arată astfel:
Se urmărește introducerea ideologiei de gen în grădinițe, școli, licee sub forma „educației sexuale” și nu numai. Se dorește ca acești copii să fie re-educați și să li se insereze foarte de timpuriu în minte ideea cum că nu există doar opțiunile biologice masculin/feminin cu care de altfel ne naștem, ci putem fi orice, oricând, în funcție de percepția noastră strict subiectivă. O idee care, în cazul acesta este „normalizată”, sub presiunea ideologicului.
Copilul vine, așadar, acasă la tine, părinte. Tu știi că l-ai învățat firescul, normalitatea demonstrată genetic și biologic, dar dacă al tău copil începe să aibă idei de identificare cu „LGBTI”, tu, părintele, nu ai voie să îl duci la psiholog sau să cauți un tratament psihologic pentru disforia de gen, fiindcă riști să fii decăzut din drepturile părintești (cazuri deja existente în alte țări).
Într-o astfel de realitate suntem acum.
Din aceste motive (și multe altele cu care se confruntă zi de zi cei care urmăresc temele din zona pro-familie și pro viață) este imperios necesar să avem în Parlamentul European oameni care să susțină normalitatea datului biologic, firescul, și să împiedice acest val promovat strict ideologic să crească și mai mult!
Partidul PRODEMO este SINGURUL partid aflat în lupta electorală în momentul actual care ÎȘI ASUMĂ PUBLIC agenda creștină pro-familie și pro-viață și care este clar și declarat împotriva educației sexuale și a ideologiei de gen în școli.
Vă invit să reflectați la aceste realități.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *