Ce părere am despre Referendumul pentru Căsătorie?

Nu am avut în mod public nicio postare de când s-a dat undă verde pentru Referendumul din 7 octombrie. Mi-ați scris în privat, m-ați întrebat personal care este părerea mea.
Am să spun (din nou) punctul meu de vedere, cu argumente și nu voi mai insista pe subiect pentru simplul fapt că cine vrea să afle adevărul îl caută iar majoritatea din lista mea știu că vor vota DA în data de 7 octombrie, deci nu văd sensul pentru a reitera aceeași idee.
În momentul în care legiferezi ceva anormal, se creează un efect de domino. Se repercutează asupra tuturor aspectelor.
Deși în Codul Civil scrie clar că ideea de căsătorie este constituită din uniunea liber consimțită dintre un bărbat și o femeie, acest cod civil poate fi schimbat printr-o simplă ordonanță de urgență. Constituția însă nu se poate schimba la fel de ușor. Dar, din păcate, în Constituție este prezent termenul “soți”; nu este stipulat concis “bărbat și femeie”. Nu ar fi fost vreo problemă dacă între timp nu ar fi apărut și alte variante de “căsătorie” în alte țări și dacă nu ar exista o presiune asupra României să meargă pe aceeași linie (între doi bărbați, două femei, poligami etc). Prin urmare, termenul “soți” poate fi interpretat foarte ușor în viitor. Uitându-ne la exemplul din acele țări unde s-a legiferat parteneriatul civil și /sau căsătoria între persoane de același sex, ne putem da seama cum s-ar schimba lucrurile și în România dacă acest lucru s-ar întâmpla și aici: am vedea în școli și grădinițe cum copiilor li s-ar inocula ideea (falsă) că pot fi orice (fetițe, băieței, de sex incert etc). De altfel au fost inventate peste 50 de genuri pe lângă “femeie” și “bărbat” (fiecare cum se mai trezește dimineața mai creează un gen).
La toaletă ar fi liber accesul băieților la fete și viceversa (dacă băieții spun în ziua respectivă că se simt fete). Exemplu AICI
Există școli în alte țări unde au băiețeii au ore speciale de îmbrăcat în rochițe și jucat cu păpuși (pentru a înțelege mai bine sexul opus cică).
Cadrele didactice nu vor avea voie să se adreseze elevului prin prisma sexului biologic. De altfel dascălii vor risca să fie dați afară pentru convingerile religioase. Un exemplu AICI
Numărul de copii confuzi în ceea ce privește propria sexualitate a crescut alarmant de mult în urma anilor de indoctrinare.
Paradele homosexuale vor deveni tot mai exhibiționiste (dați o căutare pe Google imagini cu paradele în țările unde s-a legiferat așa zisa căsătorie între persoane de același sex). Este ceva grotesc! 
Oameni care mimează actul sexual în public, oameni îmbrăcați ca în filmele pentru adulți, oameni cu sexul la vedere, oameni care fac sex în timpul acestor parade etc. Toate ziua în amiaza mare. De ce?
Fiindcă aceste persoane cu aceste activități se identifică.
Întreprinzătorii vor fi dați în judecată dacă nu vor onora comenzi care se opun propriilor credințe. Un exemplu vine din SUA unde un cofetar care a refuzat să facă un tort pentru homosexuali a fost dat în judecată și 5 ani a fost târât prin tribunale și amenințat cu moartea. Detalii AICI

Medicii vor risca să fie dați afară pentru că spun adevărul! Un exemplu AICI când în martie 2015, Beth Israel Deaconess Medical Center (BIDMC), un spital universitar (al Școlii de Medicină a Universității Harvard) din Boston, în statul american Massachusetts, i-a desfăcut contractul de muncă urologului Paul Church, un medic în vârstă de 65 de ani. Spitalul în cauză este printre cele mai bine cotate din SUA.Necazurile medicului în cauză au început cu 11 ani în urmă, când instituția în cauză a decis să organizeze o ceremonie anuală de premiere pentru „Realizări pe linie LGBT” și să îndemne personalul medical să se alăture evenimentului Gay Pride, parada homosexualilor, care se organizează anual pe străzile Bostonului, ca și în alte orașe din lume. La data respectivă, dr. Paul Church a postat pe sistemul intern de comunicare electronică al spitalului avertismentul că instituția lor spitalicească nu poate să se implice în evenimente de promovare a culturii și stilului de viață homosexuale, deoarece există dovezi științifice irefutabile conform cărora practicile homosexuale sunt de înalt risc, implică o incidență crescută a infecțiilor cu transmitere sexuală, inclusiv HIV/SIDA, a infecțiilor intestinale, a problemelor psihologice și o durată de viață scăzută. Mesajul său califica drept „inadecvată” decizia spitalului de a „susține, afirma și încuraja comportamentele celebrate la Gay Pride Week”, considerând că acest lucru periclitează credibilitatea spitalului și „dezonorează o mare parte din comunitatea acestuia, care continuă să fie convinsă că homosexualitatea este nefirească și imorală”.

Copiilor de grădiniță li se vor citi poveștile despre regi care căsătoresc între ei, despre fetițe cu două mame. Vor veni persoane transexuale care le vor spune micuților de 3-5 ani că și ei pot fi transexuali dacă doresc.
Copiii de școală (7 – 10 ani) vor fi “educați” că sexul oral și anal sunt chestii în egală măsură de normale precum sexul vaginal (nicidecum că sunt premergătoare unor perversiuni). Stau și mă întreb de ce ar avea copiii nevoie de astfel de informații la această vârstă?!
Copii de 5 ani află despre sex vazând pensiuri și vagine de pluș, poze explicite ca în exemplul de AICI care se întâmplă în Elveția.
Partea cea mai gravă este că vor exista manuale în acest sens!
Și (așa cum s-a întâmplat în alte țări) părinții care vor dori să își retragă copiii de la astfel de ore, NU vor putea! Fiindcă se va spune “se vorbește despre ceva LEGAL, prin urmare nu este o problemă!”. În germania, părinții care refuză să își lase copiii la orele de educație sexuală și implicit despre homosexualitate, fac pușcărie! Detalii AICI
Vor fi răspândite tot mai multe cărți de propagandă homosexuală ca cea de AICI sau cea de AICI
Iar toate acestea de la campaniile agresive de inoculare a ideii că a nu te identifica cu sexul biologic este ceva normal.
În alte țări, bisericile sunt deja forțate să oficieze căsătorii deși acest lucru este în contradicție directă cu religia respectivă! Cazul Suediei AICI
Certificatele de naștere nu vor mai avea termenii MAMĂ și TATĂ ci PĂRINTE 1 și PĂRINTE 2 (pentru a nu ofensa persoanele homosexuale). Exemplul de la Paris AICI
Totodată, se fac presiuni ca certficatele de naștere să aibă opțiunea celui de-al treilea gen la copii (feminin, masculin și neutru) și de a lăsa copilul să aleagă ce vrea să fie când este mai mare.
A apărut deja prima familie cu gen fluid (mama devine bărbat, tatăl face operații pentru a deveni femeie iar copilul lor este cresuct ca PERSOANĂ fără gen). Articolul AICI
 Nu mai discut că o căsătorie (sau un parteneriat civil) vin la pachet cu pretenția de adopție de copii! Niciodată în bărbat nu va înlocui o mamă. Dacă vreți să nu mai existe copii orfani, simplificati legea adopțiilor! Sunt mii de cupluri (femeie – bărbat) care își doresc enorm să poată adopta! Are cine să adopte copiii! Iar toți copiii AU DREPTUL LA O MAMĂ ȘI LA UN TATĂ! Copiii orfani nu sunt copii de mâna a doua ca să trebuiască “să se mulțumească cu pseudo părinți de același sex”! Orice psiholog poate spune cât este de important ca un copil să crească echilibrat cu modelul matern și cel patern alături! 
Facem experimente pe copii? De ce?! Persoanele de același sex care se considera un cuplu și cer dreptul să li se dea un copil în îngrijire trebuie să înțeleagă că un copil nu este un pudel, o pisică sau un canar! Pentru un copil CONTEAZĂ să aibă ambii părinți biologici! Interesul copilului trebuie să primeze!
Puteți citi AICI și AICI mărturii ale adulților care au fost crescuți în familii homosexuale. Este o discriminare la adresa copiilor!
În plus, violența în familiie homosexuale este mult mai des întâlnită decât în familiile heterosexuale. O statistică AICI
Psihologul Jordan Peterson vorbște despre ideea de adopție în rândul cuplurilor homosexuale AICI 
Puteți citi despre efectele căsătoriilor homosexuale asupra copillor și AICI
Având în vedere că violența este mult mai des întâlnită în familiile homosexuale, adoptția de copii poate fi o reală primejdie pentru micuți. Despre cazuri cutremurătoare puteți citi AICI și AICI și AICI
Căsătoria nu este un drept al tuturor în orice condiții! Pentru a te căsători trebuie să îndeplinești anumite reguli. De exemplu: să ai măcar 16 ani, să nu ai vreo boală care să ți afecteze rațiunea, să fie între un bărbat și o femeie etc. Nu este vorba despre discriminare în lucrurile astea, ci despre o serie de norme care sunt menite să aducă echilibru în societate (probate în mii de ani!).
Sunt mulți foști homosexuali care dau mărturii despre infernul pe care l-au trăit și cât de fericiți sunt acum că au redevenit heterosexuali. Un exemplu AICI și AICI
Totodată, repet și spun că referendumul este pentru CĂSĂTORIE, nu pentru familie! Nu are niciodată legătură cu familia monoparentală! Familia monoparentala este familie prin filiație biologica normală sau prin adopție obișnuită, care respectă filiația normală! Este o minciună nerușinata sa spui ca explicitarea termenului “soti” neagă caracterul de familie familiilor monoparentale și arată lipsa de scrupule a activiștilor – care sunt, de fapt, anti-familie!
Și nu în ultimul rând: referendumul nu este despre ce se întâmplă când unele persoane spun ca se iubesc! Dacă o mamă și un copil al ei spun că se iubesc și vor sa se căsătorească ce vor spune oponenții căsătoriei bărbat – femeie? Ar trebui să li se permită să se căsătorească pentru că vor și spun că se iubesc?
Dar poligamia? Dacă vor și poligamii să le fie recunoscută iubirea, printr-un act de căsătorie? Câte persoane vor avea voie să se căsătorească între ele, 5? câte 3? Unde se oprește nebunia? În Italia deja se dorește recunoașterea poligamiei fiind folosită acceași retorică a așa zisei iubiri. Puteți citi despre asta AICI
Ce facem cu celelalte devieri? O fată se crede pisică – povestea ei AICI
Un bărbat canadian în vârstă de 46 de ani, tată și soț s-a simțit la un  moment dat femeie și acum se crede fetită de 6 ani și este adoptat de o familie! Detalii AICI 
Acest referendum NU este al lui Dragnea, nici al PSD! Este evident, fie și doar pentru că a pornit atunci când alții erau la putere. Întâmplător se va ține acum. Bine că ÎN SFÂRȘIT va avea loc! Pe același principiu, ar trebui să nu mai circulați cu metroul sau pe Transfăgărășan fiindcă sunt făcute de Ceaușescu.

Convenţia Europeană a Drepturilor Omului:

ARTICOLUL 12
Dreptul la căsătorie

Începând cu vârsta stabilită prin lege, bărbatul şi femeia au dreptul de a se căsători şi de a întemeia o familie conform legislaţiei naţionale ce reglementează exercitarea acestui drept.

Îmi doresc libertatea de a îmi educa copiii conform propriilor convingeri și nu după cum îmi dictează unii și alții cu forța.
Este simplu: atât timp cât oamenii se nasc dintotdeauna pe pământ din unirea unui bărbat și a unei femei, ASTA ESTE NORMALITATEA și pentru a apăra această normalitate voi merge la vot în data de 7 octombrie și voi vota DA!

6 thoughts on “Ce părere am despre Referendumul pentru Căsătorie?

  1. Felicitari pentru articolul documentat si pentru initiativa de a iesi la vot. Consider, insa, ca este putin dus la extrem, cu exemple care arata anormalul din normalitatea homosexsualitatii. Asa cum, si in familia traditionala, exista nenumarate statistici si exemple negative, anormale, unde tatal isi abuzeaza copiii, unde inca bataia este rupta din rai, iar mama umilita si batuta pana la sange. Copiii ajung victime neintegrate social, abandon scolar si cu traume emotionale grave, pe viata. Consider ca este important sa acceptam un fapt medical, trist de altfel, dar care din pacate exista. Poate sunt si unii barbati sau femei care fac aceasta trecere din alte motive. Daca motivul lor ar putea sta ascuns in familia traditionala anormala? Problema homosexualitatii, insa, este foarte complexa si inca studiata de catre oamenii de stiinta. Poate ca ar trebui ca parlamentarii care cheltuie banii pe aceste referendumuri sa se informeze mai mult si sa faca campanii sanatoase.

  2. Excelent articol! Dar.. inutil. Cei care gandesc ca noi, deja gandesc ca noi, iar cei care nu gandesc ca noi tin si cu dintii de parerea lor. Cati sunt cei care isi zic: “Ia stai sa vad EU cum sta de fapt situatia? Daca totusi ma insel?” Si aici ma refer la cei din ambele tabere.

    Eu, psihoterapeut fiind, am studiat chestiunea si pentru mine situatia este clara. Dar, pana si in domeniul meu de activitate, sau mai ales in domeniul meu de activitate, se propaga ideea de diversitate, libertate si de acceptare.

    De la “homosexualitatea este o boala” s-a ajuns la “homosexualitatea este ceva normal si firesc.” Ni se spune ca TREBUIE sa acceptam diversitatea si, daca nu facem asta, suntem niste incuiati si nu ar trebui sa practicam psihologia. Da, poate ca homosexualitatea nu este o boala in termeni medicali, dar anumite atitudini pe care le manifesta public anumite persoane din grupul LGBT in mod cert sunt cel putin un semn al unei tulburari, daca nu al unei boli.

    Da, accept diversitatea. Chiar ieri am avut la cabinet pe cineva care a inceput sa simta ceva pentru o persoana de aceeasi sex. Tratez omul cu tot respectul cuvenit si nu il judec pentru asta. Cred ca uneori se poate intampla sa simtim ceva pentru cineva de acelasi sex dar, de la asta si pana la a ajunge sa ne casatorim cu persoane de aceeasi sex si sa adoptam copii este cale lunga. Si eu sustin, precum Jordan Peterson, ca un copil are nevoie de un model masculin si de unul feminin pentru a putea creste sanatos si echilibrat emotional.

    Da, este adevarat, familia “traditionala” are multe de imbunatatit si ocazia referendului ne arata clar unde ar trebui sa lucram. Nu trebuie decat sa ascultam ce zice “tabara adversa”. Lectia este gratis! Dar.. faptul ca familia traditionala nu este perfecta nu inseamna ca alternativa este mai buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *