Bagajul de plajă al bebelușilor

Anul acesta încă mă obișnuiesc cu ritmul de a avea doi bebeluși de-odată. Prin urmare  activitățile nu sunt foarte diverse dar prefer să le iau pe toate pas cu pas și să mă asigur că am lucrurile sub control decât să mă hazardez și să iasă un haos.

Acestea fiind spuse, am decis să merg cu gemenii la sora mea unde am încredere să îi las în piscină fără teama că pot lua vreo bazaconie din apă.

Așa arată bagajul copiilor pentru a se juca în condiții optime la piscină.

Nu sunt adepta ideii de a lăsa copilul gol la plajă (pielea este foarte sensibilă în anumite zone, în piscină este o chestiune de igienă și respect pentru ceilalți oameni să nu facă ceva copilul în apă iar în mare din considerente de igienă pentru sănătatea copiilor – faptul că nu vedem cu ochii ceva nu înseamnă că nu există). Sunt genul de persoană care preferă să prevină în loc să trateze.
Prin urmare, le-am ales scutece pentru apă. Sunt foarte bine tolerate de copii, exact ca cele de fiecare zi. Le-am cumpărat pantalonași cu factor de protecție 50 (Marks & Spencer – sunt la promoție acum și în general produsele lor au un raport calitate preț foarte bun!). Pălăriile H&M cu motive marinărești sunt minunate! 😁
Sistemele de înot “SWIMTRAINER” sunt EXCELENTE! Foarte sigure pentru copii! Au două prinderi individuale (pe orizontală și pe verticală apoi ambele se închid la un loc cu sistem click). Nu incomodează deloc copiii și ai siguranța că nu există riscul de înec! Un sistem compatibil pentru copii de la 3 luni până la 4 ani! Cei mai buni 75 RON investiți! 👍

Un alt plus este crema de protecție solară. Această cremă este mai bună decât cremele dermato-cosmetice chiar! Singura care este TRIPLU certificată!
Se poate folosi de la 0 luni, este produs vegan. A obținut nivelul maxim de Eco-Compatibilitate A+++ de la Ecoreach. Ingrediente din agricultura ecologică. Nu conține nanomateriale, filtre chimice, parfum, conservanți, alcool etilic, parabeni, Fenoxlatanol, Formaldehida, Silicon sau Parafina. Testat dermatologic. Testat pentru conținut de metale grele. Conține EXCLUSIV filtre 100% minerale fizice. SPF 50. Eco și bio. 😁 Rezistentă la apă. Produs marca “Anthyllis”.

Un aspect foarte important! Îi las pe copii 10′ la soare fără crema de protecție aplicată astfel încât să își facă vitamina D în mod natural. După 10-15 minute le aplic crema.

Acestea fiind spuse, băieții mei s-au distrat de minune și noi o dată cu ei! ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *