Gânduri la sfârșit de an

Dragă 2017,

A venit clipa rezumatului. Fără multe cuvinte, te anunț că pentru mine ai fost anul câștigător. Nu, nu am luat vreun premiu pentru activitatea artistică, nici nu am acceptat vreun proiect nemaipomenit în domeniul actoriei sau al muzicii. Altfel… Te-ai fi asemănat cu frații tăi, anii trecuți, când am trăit toate acestea. Nu… Tu ai venit cu darul suprem și proiectul cel mai complex al vieții omului! Mi-ai adus doi copii!
Mi-ai oferit, cu ajutorul lui Dumnezeu, șansa de a simți viața crescând în pântece. De a spera, de a plânge de bucurie, de a mă ruga pentru copiii pe care nici nu îi văzusem încă.
Mi-ai oferit oportunitatea de a vedea ce înseamnă să îți hrănești copiii cu laptele matern și să privești cât de fericiți, liniștiți și împliniți sunt copiii dintr-un gest atât de simplu și firesc!
Oh… Noi adulții nu mai știm să ne bucurăm de simplitate și firesc…
M-ai ajutat să mă dezvolt într-o manieră la care nu mai speram prea mult și despre care oricât ai citi, nu ai habar decât atunci când trebuie să faci față.
Cea mai bună școală de dezvoltare personală este “a fi părinte”.
Înveți să fii un om mai bun din toate punctele de vedere!
Mulțumesc tuturor anilor de până acum, iar ție, 2017 îți promit că te voi prețui întotdeauna. Ești anul nașterii celor două daruri minunate, trimise de Dumnezeu!

Doamne, sper ca 2018 să fie atât pentru mine cât și pentru toți ceilalți oameni, așa cum avem nevoie, astfel încât să fim mai aproape de desăvârșire.
Dă-ne Doamne toate cele de folos!
Am înțeles din nou, că Tu știi cel mai bine, toate, și în clipa în care ne punem nădejdea în Tine, suntem câștigători.

Să fim binecuvântați în 2018! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *