Despre berze, lavandă, fericire supremă și… curcubeu

Maternitatea este o perioadă specială, de neegalat care nu se poate compara cu nimic altceva. Este înălțătoare, indiferent că sarcina este planificată sau întâmplătoare. Procesul este același. O viață crește în interiorul tău. Susții viața unui copil prin intermediul  propriei persoane și toate alegerile pe care le faci au impact direct asupra copilului nenăscut. Nu întâmplător se spune că relația dintre mamă și pruncul ei este cea mai puternică (fără să negăm însă importanța prezenței tatălui).

Din toate aceste motive și mai mult decât atât, am decis să facem și noi câteva ședințe foto cu burtica fericită astfel încât atunci când această perioadă se va fi încheiat, să avem amintiri frumoase. În ajutorul nostru a venit fotograful căruia de asemenea i-am încredințat spre valorificare acum 3 ani, clipele minunate de la nunta noastră. Un om pus pe treabă căruia Dumnezeu i-a oferit un talant extraordinar: să creeze din fiecare clipă o bijuterie vizuală. Daniel Gritu, îți mulțumim!

Voi începe jurnalul burticii de graviduță cu primul loc în care ne-am gândit să ne exprimăm în mod artistic bucuria de a deveni părinți. Un superb câmp de lavandă… După ce am făcut un bagaj mare de haine, machiaj și ceva recuzită, ne-am urcat în mașină și am pornit. Când mai aveam cam 30km până la locul cu pricina a început o ploaie teribilă. Eram la pământ de supărare! Noroc cu Mihai (el este responsabil cu asigurarea părții pozitive în relația noastră) care a insistat să ajungem totuși unde ne-am propus fiindcă el simte că va răsări soarele. Credeți-mă că pentru halul de ploaie cu tunete și fulgere, suna a nebunie toată povestea cu soarele. Dar am zis BINE, hai să încercăm. Daniel a fost și el de acord, prin urmare ne-am întânit. Ce să vezi…după circa 20 de minute a răsărit soarele! Am alergat practic în straturile de lavandă fiindcă știam că soarele va apune curând și deci trebuia să ne grăbim să nu pierdem lumina. Tot Mihai spune: să vezi că va ieși un curcubeu. Așa simt eu! Îi zic: ei hai…acum avem și pretenții… După cum veți vedea în fotografiile de mai jos, Mihai a avut dreptate. 🙂 Pământul din lanul de lavandă era mai degrabă nămol, am distrus o pereche de sandale și rochia ajunsese gri dar a meritat! Lavanda, aroma ei, culoarea, faptul că ne-am simțit liberi, Daniel care ne-a ajutat mult să ne destindem, cerul mi-nu-nat, apusul de soare, luna…toate au făcut să trăim câteva ore de basm. Doar țânțarii ne-au pus un pic nervii pe moațe dar altfel ce am mai fi avut de povestit?

În ultima zi am avut alte locuri de pozat. Ne-am trezit de dimineață (ora 7.00) astfel încât să putem acoperi tot ceea ce ne doream ca locuri și tematici. Fotografii la piscină (este foarte amuzant să faci așa ceva și distracția e maximă!), fotografii de interior în cadre elegante, fotografii cu noua noastră casă (da, am stat într-o roabă, am dat cu lopata și ne-am făcut utili dar doar pentru poveste), fotografii la ponton și pe câmp. Astfel s-a încheiat maratonul nostru. Am acoperit toate variantele dorite. Ne-am distrat fantastic și rezultatul cred că vorbește de la sine.

Merită să faci sesiune foto cu burtica fericită? Noi spunem un clar DA!

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *