Clip de promovare al Marșului pentru Viață 2017

Tema din acest an al Marșului pentru Viață este “Ajută mama și copilul! Ei depind de tine.” În acest sens a fost realizat clipul de promovare pe care îl vei viziona mai jos, care dorește să explice și mai bine cât de important este rolul fiecăruia dintre noi în ajutorarea fetelor și femeilor însărcinate aflate în criză de sarcină.

Avortul nu este o opțiune pentru simplul fapt că femeile care ajung să recurgă la așa ceva simt că NU AU ALTĂ OPȚIUNE! Dacă fiecare dintre noi ne-am da interesul și am sprijini cu o vorbă bună sau cu partea financiară o femeie care a fost abandonată de partenerul de viață sau chiar de familie, noi ne-am arăta adevărata valoarea umană. Puțin câte puțin, se fac minuni! Dar din dar se face Rai 🙂

În acest scurt-metraj am vrut să arătăm scurt, direct și clar suita de evenimente și trăiri pe  care le parcurge o femeie aflată în criză de sarcină. Fără clișee, fără idei siropoase. Exact realitatea. Fiindcă viața se desfășoară clipă de clipă dureros de real.

Regizorul, Cristina Chirvasie a surprins esența acestor trăiri. Ai trecut prin așa ceva? Cunoști pe cineva care a trăi o astfel de experiență? Ai vrea să ajuți?

Fă acest scurt-metraj cunoscut. Dă-l mai departe! Vino la Marșul pentru Viață pe 25 martie și implică-te ori de câte ori ai ocazia!

Nu există voluntariat mai frumos decât să știi că (și) datorită ție, o viață s-a născut pe acest pământ! 🙂

2 thoughts on “Clip de promovare al Marșului pentru Viață 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *